Thursday, November 3, 2011

BERKHATAN (SUNAT) TEKNIK TARA KLAMP DI JOHOR BAHRU

BERKHATAN (SUNAT) KANAK-KANAK LELAKI DAN LELAKI DEWASA MENGGUNAKAN TEKNIK TARA KLAMP DI POLIKLINIK BIO-SUCINAS.


                                     ALAT TARA KLAMP DI POLIKLINIK BIO-SUCINAS
                                                          JOHOR BAHRU, MALAYSIA
NAMA LAIN;
TARA KLAMP
TARACLAMP
CLAMP
SEPIT
KLAMP

KEBAIKAN BERKHATAN MENGGUNAKAN TEKNIK INI;

KURANG PERDARAHAN.
KESAKITAN YANG MINIMA.
PROSEDUR YANG MUDAH DAN RINGKAS
TIADA JAHITAN YANG MENYAKITKAN.
TIADA PANTANG LARANG DALAM PEMAKANAN DAN MINUMAN
CEPAT SEMBUH.
PARUT (SCAR) YANG TIDAK KETARA / HASIL YANG CANTIK.


SILA LAYARI WEB YANG BERKAITAN;
     
                http://www.taraklamp.com/

40 comments:

  1. Assalamualaikum...berapakah bayaran berkhatan untuk kanak-kanak?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hello tanya sikit masa sunat ada nurse juga ke

      Delete
  3. dewasa berapa??

    ReplyDelete
  4. dewasa berapa???

    ReplyDelete
  5. bolehkah bayi lelaki dikhatankan menggunakan kaedah ini?

    ReplyDelete
  6. bole sunatkan bayi perempuan tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sunat perempuan tidak menggunakan kaedah tara klamp

      Delete
  7. ada buat sunat untuk orang dewasa lelaki, umur 27

    ReplyDelete
  8. Kenapa x reply sunat utk org dewasa umr30 berapa?semasa brkhatan brapa org dlm bilik tu ada jururawat ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada pernah bawa kawan mualaf sunat , 230, kalau nak klamp pon ada 260 harga dia, tp kawan saya ambik sunat biasa je, ni no tepon Dr 0137772060 , klinik kat ulu tiram, JB, call aje. Dr tu ok. Biasa sunat ni privacy la, Dr siap kunci pintu lagi, saya pon tk boleh masuk

      Delete
    2. nama klinik....?

      Delete
    3. ape nme klinik??

      Delete
  9. sunat dewasa rm230 sekali ubat dk butterwoth pulau pinang...dlm bilik tu cma ada doc laki seorng ja x da nurse

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asslmkum.sy mualaf.nk sunat kat pineng.

      Delete
  10. Phone number ader x?kene wat appointment dulu ke?sabtu ahad leh buat ke?

    ReplyDelete
  11. Boleh sunat bayi sebulan x? Kena buat appointment ke? Bpe harganye? Gune teknik tara klamp jugak ke teknik lain?

    ReplyDelete
  12. Umur sy 32 saya sunat 4 hari yg lalu... saya ikut advice doctor bg bab pantang mkn dan sebagainya. Tapi setelah 4 hari swelling tu nampak membesar. Saya seriau pikiaq ini.

    ReplyDelete
  13. Saya pakai laser cut. I 33 setelah 4 hari bengak agak besar...bengkak ini adakah disebabkn infections? Infections mai dari mana? I tak bg kena air, makan I jaga, jalan tk banyak, I clean pakai pencuci luka yg dok bg dan mengambil kira semua aspect untk penyembuhan yg cepat tapi lambat. Apa harus sy buat?

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Helo borade kelinik apa nama ye...
    Mcm mne nk cari tempt tu

    ReplyDelete
  16. Butterworth nama klink ape? Charged berape?

    ReplyDelete
  17. nak tanya kat sini ada khitan untuk dewasa tak?kalau ada harganya berapa.

    ReplyDelete
  18. di mana twmpat untuk berkhatan wanita dewasa yang masuk islam di pulau pinang

    ReplyDelete
  19. Org bkn islam blh mintak sunat tk

    ReplyDelete
  20. Orang dewasa boleh. Berapa harga ya.

    ReplyDelete
  21. hai.. saya berminta awak saya cina boleh sunat tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awk da sunat?awk sunat kt mne?

      Delete
  22. Boleh boss..pergi saja mana2 klinik

    ReplyDelete
  23. Berapa caj unuk sunat kanak kanak lelaki?

    ReplyDelete
  24. Assalam.. boleh tau harga berkhatan budak lelaki. tq

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum..brp harga berkhatan untk kanak2 lelaki?

    ReplyDelete
  26. Bayi perempuan usia 15bulan boleh sunat tak? Berape?

    ReplyDelete
  27. Brpa kos kalo nak buat sunat...dan di alamat mna kalo nak buat dkt jb....dan kena buat temujanji ke sblm dtg @ dtg trus buat..x pyh temujanji ?

    ReplyDelete
  28. Boleh buat appointment utk berkhattan kanak2 pd 18/3/2017? Untuk 2 orang. Berapa kos utk seorg?

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum. .sya seorang mualaf.dan bersedia utk bersunat..adakah hamba allah yg mahu membantu..nk cr tempatnya..sya d johor sekarang..01127508697

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum sya seorang mualaf.dan bersedia utk berkhatam...adakah hamba allah yg bole membantu utk mencari tempat ..sya ada d j.b sekarang...01127508697

    ReplyDelete
  31. sunat bayi perempuan berapa bulan boleh sunat dan guna cara mcmana utk sunat

    ReplyDelete